Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Търся партньор за град София!
Здравейте, занимавам се с тенис от малък. Спрях да играя за няколко години, но сега отново имам желание за редовна и сериозна игра! Търся човек, с когото да играем всяка седмица по възможност 1-2 пъти (може и повече). Моля , пишете на лично или на имейла ми, мерси!
Отговори
(11-05-2019, 09:52 PM)Tsenkov написа: Здравейте, занимавам се с тенис от малък. Спрях да играя за няколко години, но сега отново имам желание за редовна и сериозна игра! Търся човек, с когото да играем всяка седмица по възможност 1-2 пъти (може и повече). Моля , пишете на лично или на имейла ми, мерси!

Намерихте ли си партньор? Къде играете? На мен са ми най- удобни са ми кортовете на Славия.  
Отговори
(03-06-2019, 10:29 AM)vedimo написа:
(11-05-2019, 09:52 PM)Tsenkov написа: Здравейте, занимавам се с тенис от малък. Спрях да играя за няколко години, но сега отново имам желание за редовна и сериозна игра! Търся човек, с когото да играем всяка седмица по възможност 1-2 пъти (може и повече). Моля , пишете на лично или на имейла ми, мерси!

Намерихте ли си партньор? Къде играете? На мен са ми най- удобни са ми кортовете на Славия.  

e-maila ми е- evgenigs@gmail.com Играл съм 15 г., после 15 г. прекъсване и от 1,5 год. пак играя. Търся партнъор за събота. Ако искате пишете ми, засега няма да се плаща за корта.
Отговори

Отваряне на:

Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)