Оценете темата:
  • 1 гласа - средно 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Интерактивна Тенис Лига
#1
Интерактивна Тенис Лига (ИТЛ) е създадена през 2011г. През последните години ние организирахме над 200 любителски тенис турнира. Наложихме много нововъведения в българския любителски тенис, най-важното, от които бе интерактивния начин на провеждане и отразяване на турнирите. Освен това бяхме първите, които на живо в интернет (Hissar OPEN 2013) предаваха най-интересните двубои от турнирите. В момента благодарение на партньорството си със Спортал Медиа Груп, лигата излъчва най-интересните тенис двубой на живо в http://www.sportal.bg . 

ИТЛ първи предложихме на своите тенис любители вечерната форма за провеждане на турнири. Това даде възможност на всеки желаещ да играе тенис след работно време в удобен за него ден да се бори за победа и награди. Вечерните срещи бързо се наложиха като най-предпочитания формат за игра. Една от основните цели, които лигата си постави и постигна е да раздели турнирите в две нива, съобразявайки се с рейтинга на играчите, като по този начин им осигури възможност да играят интересен тенис с равностоен противник.

През 2015 година Интерактивна тенис лига (ИТЛ) се утвърди като еднa от най-предпочитаните лиги за аматьори в България. Благодарение на ИТН рейтинга, предоставихме възможност на всеки почитател на играта да намери своето място в тенис обществото спрямо своите моментни умения. Благодарение на рейтинга участниците в турнирите бяха разделени на категории спрямо настоящите им способности. Така гарантираме равнопоставенност в турнирните срещи и в резултат на това се получават изключително вълнуващи и интересни мачове и турнири.

Интерактивна тенис лига ще продължи развитието на своя сайт и реално разполага с единствената социална тенис мрежа в страната, чрез която за секунди можеш да намериш партньор за тренировка или да се запишеш за участие в турнир. Повече от 2000 души вече са част от ИТЛ и се възползват от предимствата, която дава системата http://www.interactive-tennis.com/.

За тези 5 години станахме мерило за качество и пример за подражание, което ни кара да вярваме, че вървим в правилната посока, чиято крайна цел е да ви предложим най-добрите условия за тенис и забавление! 

ИТЛ ще продължи с въвеждането на подобрения и услуги в полза на любителите на играта. Организаторите разработват мобилно приложение, с което откриването на партньор за тенис ще стане още по-лесно. Всеки, който има желание да се включи в развитието на ИТЛ и да стане инвеститор в една от най-бързо развиващите се тенис общности в България може да изпрати запитване на адрес: office@interactive-tennis.com.

Контакти:

Официален сайт: http://www.interactive-tennis.com/
Фейсбук страница: https://www.facebook.com/interactivetennis/
Имейл: office@interactive-tennis.com
Телефон: (+359) 888 060405
Отговори


Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)