Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Търся партньор за тенис сутрин в делничните дни
#1
Здравейте, търся с кого да играя тенис на корт през делничните сутрини след 9 часа (преди това водя детето на детска градина). През летните месеци може и от 7, 8. Играя за удоволствие на любителско ниво от няколко години, така че не очаквайте чудеса. Предпочитам кортовете, които приемат карти "Мултиспорт", но съм съгласен и на компромисни варианти, стига да са в южната част на София.
Отговори
#2
(05-06-2018, 01:41 AM)zachd написа: Здравейте, търся с кого да играя тенис на корт през делничните сутрини след 9 часа (преди това водя детето на детска градина). През летните месеци може и от 7, 8. Играя за удоволствие на любителско ниво от няколко години, така че не очаквайте чудеса. Предпочитам кортовете, които приемат карти "Мултиспорт", но съм съгласен и на компромисни варианти, стига да са в южната част на София.


Здравей,кортовете на стадион Славия удобни ли са ти? Ако все още търсиш с кой да играеш,може да обмислим варианти.Хубава седмица! Smile
Отговори
#3
Извинявай, Jumper, аз преди това бях видял поста ти, но няма да имам възможност да пътувам до Славия, а и твоите удобни часове бяха по-различни. Извинявам се за късния отговор! За кратко намерих човек с който играх, но той изчезна, сега пак съм в процес на търсене Smile. Зимните месеци също е добре да се движим макар и по-рядко, вече правят доста покрити кортове, така че ще се радвам ако някой има интерес. Търсете ме на 0884 520 935, а това с Мултиспорта вече е без значение, отказах се от тях.
Отговори


Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)