Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Търся тенис партньор/ка София
Здравейте,

играя тенис от 2-3 месеца, търся партньор/ка в София, удобно ми e вечер след 18 часа (от понеделник до петък), а събота и неделя през целия ден. Предпочитам кортовете в южната част на София.
Отговори
(31-10-2017, 11:25 AM)Ирина написа: Здравейте,

играя тенис от 2-3 месеца, търся партньор/ка в София, удобно ми e вечер след 18 часа (от понеделник до петък), а събота и неделя през целия ден. Предпочитам кортовете в южната част на София.

Здравей! Smile
Аз също си търся човек за тенис. Играя от години, но не сериозно (само през лятото поради липса на време), та не съм супер добра Big Grin  Aко имаш желание, можем да измислим нещо. Smile)
Отговори
(14-01-2018, 12:17 AM)bojidara_simeonova написа:

Здравей! Smile
Аз също си търся човек за тенис. Играя от години, но не сериозно (само през лятото поради липса на време), та не съм супер добра Big Grin  Aко имаш желание, можем да измислим нещо. Smile)

Ако около Студентски град ви е удобно и аз съм за Smile
Отговори
(24-01-2018, 10:51 PM)pino_desert написа:
(14-01-2018, 12:17 AM)bojidara_simeonova написа:

Здравей! Smile

Ако около Студентски град ви е удобно и аз съм за Smile

Здравейте,
и аз си търся с кого да играя Smile
Отговори

Здравей,
Ако кортовете на Септември те устройват имам запазен час за понеделник 20.00 часа.
Отговори
От 1 до 10.09. имам възможност да играя всеки ден по всяко време. Ще се радвам ако моите възможности се срещнат с други.Smile
Отговори
Привет,може и да успеем да си засечем възможностите Smile За София ли става дума и в кой район ти е удобно?

(27-08-2018, 11:14 PM)enigman написа: От 1 до 10.09. имам възможност да играя всеки ден по всяко време. Ще се радвам ако моите възможности се срещнат с други.Smile

Привет,може и да успеем да си засечем възможностите [Изображение: smile.png] За София ли става дума и в кой район ти е удобно?
Отговори
Здравейте.  И аз си търся човек за игра - локацията е без значение за мен . Всяка седмица мога да казвам кога съм свободен .
Отговори
(14-11-2018, 12:08 PM)ivohristoff написа: Здравейте.  И аз си търся човек за игра - локацията е без значение за мен . Всяка седмица мога да казвам кога съм свободен .

здравей, Адаш, звънни на 0877796980 да се разберем, аз цъкам в борисовата на отопляем балон и търся сериозни играчи за тенис. Поздрави, Иво.

ако има някой желаещ за тенис intermediate - всяка вечер от 7 или 8 в Борисовата, на БНТЦ, - моля да се свърже с мен на 0877796980 или fb Eivo Cooksey Ivanov. Търся стабилни играчи, които имат желание за редовна игра и подобрение на техниката. Имам мултиспорт.

Поздрави,
Иво
Отговори
Търся и аз партньорка за игра - ниво средно - всеки ден след 7 и понякога уикендите. Накой все още да се интересува?
Отговори
тенис днес следобед в НСА, има ли свободен да му се играе сериозно?
Отговори
Здравайте, и аз съм любител играещ от скоро на кортовете на Локомотив. Търся партньор/ка на любителско ниво, не е проблем и на друг корт. Свободен съм всеки ден след 17ч
Отговори
(23-04-2019, 11:33 AM)popovata написа: Търся и аз партньорка за игра - ниво средно - всеки ден след 7 и понякога уикендите. Накой все още да се интересува?

Здравейте, аз също търся партньорка на средно ниво, така че ако все още търсите може да се пробваме?
Отговори

Отваряне на:

Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)